Susuz Sürücü Kursları – Susuz Ehliyet Kursları

Susuz Sürücü Kursları – Susuz Ehliyet Kursları

Doğu’nun güzel ilçeleri arasında bulunan Kars, ilçeleriyle de dikkatleri çeken bir şehir olmuştur. Toplamda 8 tane ilçesi olan Kars’ın, güzel ilçelerinden birisi de Susuz ’dur. Susuz merkeze 25 kilometre uzakta bulunur. Şehir merkezinden kalkan dolmuşlara bindiğinizde 30 dakikada ilçeye kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Susuz sürücü kursları ilçe merkeze yakın olmasından dolayı insanların genellikle merkezi tercih etmesinden şikayet eder. Merkeze yakın konumda olmasından dolayı daha fazla sürücü kursu seçilebiliyor olması Susuz ehliyet kursları arasında da rekabeti beraberinde getirmiştir.

Susuz Sürücü Kursu – Susuz Ehliyet Kursu

Susuz sürücü kursu olarak güzel, küçük ve şirin bir ilçe olan Susuz hakkında daha fazla bilgiler verebiliriz.  İlçenin tarihiyle başlayacak olursak Kars iliyle eş değer bir geçmişi vardır. Merkeze yakın olmasından dolayı tarihin doğrudan etkilenmiş olduğu ilçe, birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. İlçe, 1959 yılına kadar merkeze bağlı olurken o tarihten sonra ilçe statüsünü kazanmış ve bu sayede kendini geliştirmeye gitmiştir. İlçede birçok tarihi yapıyı görebilirsiniz. Susuz ehliyet kursu olarak bizim ilk tavsiyemiz susuz şelalesidir. 15 metre yüksekliğinde olan bu şelale halk arasında su uçan olarak da isimlendirilmiştir. Yazın insanlar bu şelalenin yakınlarına gelerek piknik yapabilirler. Şelale yanında bulunan vadide ise farklı kuş türleri vardır.

Susuz ilçesinin önemli yerlerinden birisi de Aygır Gölü’dür. İlçenin merkezine 10 kilometre mesafede bulunan bu göl Kars içinde önemlidir. Volkanik bir göl olmasından dolayı suyu tatlıdır. Mesire alanı olarak tasarlanmış göl kenarında aileler için piknik yapma alanları da bulunmuştur. Yazın şenliklerin yapıldığı bu göl çevresinde renkli görüntülere şahit olabilirsiniz.

Kars’a geldiğinizde görmeniz gereken yerlerden birisi de Kırçiçek Camisi’dir. İlçe merkezine bağlı bir köy olan Kırçiçek köyünde bulunan bu caminin yapılma zamanı 1769 yılıdır. Cami Osmanlı döneminden günümüze kalmış olan önemli bir yapıdır. 

Susuz’a geldiğinizde görmeniz gereken yerlerden birisi de Bendivan Kalesidir. İlçeye bağlı olan Kayalık köyü sınırları içinde bulunan bu kalenin yapılması 1880 yılı şeklinde tahmin ediliyor. Osmanlıdan kalma olan bu kale günümüzde harabe olarak bekletilir.

Tarihi geçmişi ve doğal güzellikleriyle geldiğinizde uzun bir süre dönmek istemeyeceğiniz Susuz ilçesinde yaşayanlar ise ehliyet almak için sitemizde bulunan sürücü kurslarından birini seçmesi gerekir. Ehliyet alma sürecinde en zor olan direksiyon konusu ise sürücü kursları tarafından özel olarak verilen hizmetle çözüme kavuşturulmuştur.

Susuz Özel Direksiyon Kursu

Sürücü kursuna yazılan adaylar isteğine bağlı olarak özel direksiyon dersi alabilirler. Kursa yazılmadan önce özel direksiyon dersi fiyatları hakkında bilgiler alınabilir.

Susuz Ehliyet Kursu Fiyatları – Susuz Sürücü Kursu Fiyatları

Direksiyon dersinin yanı sıra kursa yazılmadan bütçe planlaması yapabilmek için ehliyet fiyatları da araştırılabilir.

Kars Susuz ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.karssurucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.